INSCRIPCIONS GENT GRAN 24/25 - ACTIVITAT FÍSICA GRATUÏTA
12/06/2024

INSCRIPCIONS OBERTES des del 12 de juny del 2024

Programa esportiu de manteniment, que consisteix en exercicis monitoritzats i dinamitzats per professionals de l'esport especialitzats en gent gran

ACTIVITAT FÍSICA SUAU: Activitat de baixa intensitat per a la millora física general i benestar mental, a partir d'exercicis suaus i estiraments dinàmics

 ACTIVITAT FÍSICA INTENSA: Activitat amb intervals d'intensitat en què s'introdueixen exercicis de resistència aeròbica i treball muscular de tot el cos.

ACTIVITAT FÍSICA ALTA  INTENSAT: Activitat amb intervals d'alta intensitat on es treballen exercicis de resistència aeròbica i treball muscular de tot el cos.

IOGA: Activitat amb exercicis adaptats on es treballa per augmentar la flexibilitat, l’equilibri i el control sobre el propi cos, connectant el cos, la respiració i la ment, afavorint la relaxació, la concentració i l’autoestima.  La intensitat dels exercicis pot ser de nivell suau o nivell intens.      

     

Les sessions seran al Complex Esportiu El Masnou, de l’1 d'octubre 2024 al 20 de juny 2025

CONDICIONS D'ACCÉS AL PROGRAMA: 

- Tenir mínim 60 anys  +  Constar al padró del Masnou

Inscripcions:  Es poden reservar fins a 3 sessions setmanals al web  esports.elmasnou.cat, presencialment al Complex Esportiu del Masnou, o bé trucant al 93 55718 60.

 

 

« Volver