Notícies

21/03/2023

El  diumenge 16 d'abril de 2023 torna la Caminada dels Tres Pobles.

Alella, El Masnou i Teià tornen a unir forces i energies per organitzar conjuntament un esdeveniment molt esperat pels veïns i veïnes dels tres municipis: la Caminada dels Tres Pobles. A més de practicar esport, la caminada permet gaudir de la natura i compartir una bona estona d'esbarjo a l'aire lliure amb altres persones caminants de totes les edats. Són uns 9 quilòmetres de recorregut aproximat des dels punts de sortida de cada municipi.

La caminada finalitzarà al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora amb un esmorzar popular.

 • Inscripció telemàtica  o fins a exhaurir places, omplint un d'aquests FORMULARIS en funció del punt de sortida triat
 • Sortida de 8.30 a 9h Plaça Ramón y Cajal. El MasnouFORMULARI
 • Sortida de 8.30 a 9h El Bosquet. Alella. FORMULARI
 • Sortida de 8:30 a 9h Poliesportiu Municipal El Cim. Teià. FORMULARI
 • La participació està limitada a un màxim de 1.500 persones.
 • Cal fer inscripció prèvia. No es faran inscripcions el mateix dia de la caminada.
 • La Caminada dels Tres Pobles és una activitat popular que té com a objectiu principal la realització d'una activitat física i saludable de caire lúdic i festiu.
 • Al final del recorregut s'oferirà un esmorzar gratuït per a totes les persones participants, al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora.
 • No hi hauran avituallaments. Cal que cada participant porti aigua suficient per poder-la dosificar al llarg derecorregut segons les seves necessitats.
 • Els menors de 14 anys hauran de participar amb alguna persona adulta que se'n faci responsable.
 • Les noies i els nois de 14 a 18 anys que vulguin participar sense l'acompanyament d'algun adult, hauran de formalitzar la inscripció i portar abans de la sortida un full d'autorització signada per la persona responsable.
 • Amb la formalització de la inscripció, el/la participant declara que coneix i accepta les normes de participació de l'activitat, així com la possibilitat d'aparèixer en fotografies que es puguin publicar amb l´únic objectiu de donar difusió a l'activitat. Tanmateix eximeix els Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià de responsabilitat de qualsevol lesió, mal o perjudici.
21/03/2023

DIJOUS 13 d'abril  de 17:30 a 18:30h 

Dins de la Setmana de la Salut, s'organitza aquesta sessió oberta a tothom com a mostra de les activitats dirigides que es realitzen al Complex Esportiu municipal.

Per a majors de 16 anys. Davant el baixador Ocata, al costat del mòdul nàutic esportiu Ponent.

Activitat gratuïta i sense inscripció prèvia.

**Si vens amb infants (menors de 16 anys), hi haurà un espai d'acollida amb activitats dinamitzades, gràcies al programa "El Masnou Concilia"

Aprofita-ho, mou-te, fes salut i gaudeix del poble.

Vine amb roba còmoda.

Si t'agrada, informa-te'n al Complex Esportiu: 93 557 18 60 o a http://esports.elmasnou.cat

Ho organitza : Ajuntament del Masnou

09/06/2022

INSCRIPCIONS OBERTES des del 15 de juny del 2022

Programa esportiu de manteniment, que consisiteix en exercicis monitoritzats i dinamitzats per professionals de l'esport especialitzats en gent gran.  Hi ha 3 nivells: 

 ACTIVITAT FÍSICA SUAU: Activitat de baixa intensitat per a la millora física general i benestar mental, a partir d'exercicis suaus i estiraments dinàmics.

 ACTIVITAT FÍSICA INTENSA : Activitat amb intervals d'intensitat en què s'introdueixen exercicis de resistència aeròbica i treball muscular de tot el cos.

ACTIVITAT FÍSICA ALTA INTENSAT : Activitat amb intervals d'alta intensitat on es treballen exercicis de resistència aeròbica i treball muscular de tot el cos.

 Les sessions seran al Complex Esportiu El Masnou, del 3 d'octubre 2022 al 21 de juny 2023

CONDICIONS D'ACCÉS AL PROGRAMA: 

- Tenir mínim 60 anys  +  Constar al padró del Masnou

Inscripcions:  Es podran reservar fins a 3 sessions setmanals 

en línia per la pàgina web    esports.elmasnou.cat   

presencialment al Complex Esportiu del Masnou

o bé trucant al 93 55718 60

«  1  »